Educatieve uitgeverij voor maatschappijleer

Boekenlijst Havo/Vwo 2018-2019

Wilt u onze Havo en/of Vwo methode bestellen bij uw studieboekenleverancier? Klik dan hier voor alle relevante titelinformatie van schooljaar 2018-2019.

De boekenlijst van alle Schooltas en app4learning uitgaven vindt u hier.

Oefentoets-app voor Havo

KopafbeeldingOok voor Havo-leerlingen is er een oefentoets-app beschikbaar. De app voorziet in een groot aantal vragen waarmee leerlingen zelfstandig hun kennis kunnen toetsen. Er zijn toetsen beschikbaar per hoofdstuk en per thema. Leerlingen krijgen met de app direct feedback en kunnen hun scores bewaren.
Leerlingen kunnen de app op hun smartphone en/of tablet downloaden. De app is ontwikkeld voor de platformen iOS en Android. Na de eerste keer downloaden is geen internetverbinding meer nodig! Met de app maken uw leerlingen vragen per hoofdstuk of per thema. Na afloop ziet de leerling direct zijn of haar percentage goed beantwoorde vragen.

Wijs uw leerlingen er uitdrukkelijk op dat de uitslag van de gemaakte oefentoetsen geen garantie biedt voor een goed resultaat bij een toets op uw school: leren voor een toets blijft altijd de eigen verantwoordelijkheid van de leerling. De app kunt u ook tijdens de les inzetten, bijvoorbeeld na de behandeling van een hoofdstuk of thema.

U kunt de app via uw tablet of telefoon downloaden door direct op één van onderstaande icoontjes te klikken.

MAW Onderzoek doen

Gezien de omvang van de MAW-uitgave Politieke besluitvorming is besloten om het onderdeel Onderzoek doen hier niet in op te nemen. U kunt de tekst van het onderdeel Onderzoek doen hier downloaden.
Het betreft de tekst zoals opgenomen in de uitgave Politieke besluitvorming uit het jaar 2000, met gedeeltelijk nieuwe illustraties.
Het is vooralsnog toegestaan om dit bestand voor leerlingen te vermenigvuldigen.

De docentenhandleiding kunt u downloaden op www.themasdocent.nl.