nieuws maart 2020

MBO digitaal

We hebben op onze website een digitaal bladerboek van deel 1 en een demo van de digitale leeromgeving geplaatst. Zo kunnen geïnteresseerden zich ook tijdens de coronacrisis thuis verdiepen in de voordelen die Thema’s Burgerschap voor MBO biedt.

Het belangrijkste nieuws in maart (en zeker ook nog in april) is uiteraard de coronacrisis en de gevolgen op allerlei gebieden in onze maatschappij. Zelfs op het gebied van Thema’s Burgerschap voor MBO. Zonder ook maar de indruk te willen wekken dat dit in de buurt komt van de gevolgen voor de zorgsector, de economie en de impact op gezinnen, zorgt de coronacrisis er ook voor dat er door het hele land in de postvakjes van gesloten scholen een proefexemplaar van Thema’s Burgerschap voor MBO ligt.

Het valt niet mee om docenten te bereiken, de meesten zitten thuis en proberen daar met veel inventiviteit het contact met hun studenten in stand te houden. Lesgeven op afstand is plotseling de norm geworden. Een digitale leeromgeving krijgen docenten en studenten overigens gratis bij de methode Thema’s Burgerschap voor MBO. Om dat te laten zien hebben we – ook op afstand – gezorgd voor een demo hiervan.

Bekijk hier de demo van onze digitale leeromgeving voor Thema’s Burgerschap