Essener inspiratiedag 2022

Kom naar de Essener inspiratiedag!
Na twee jaar is het eindelijk weer zover! De Essener inspiratiedag! Deze dag zal, zoals je gewend bent, in het teken staan van inspirerende sessies, kennisdeling en gesprekken met de auteurs.

Wat kun je verwachten
Je wordt ’s ochtends ontvangen door de medewerkers van Essener. We starten met een kopje koffie (of thee) en beginnen daarna aan het programma.

We vertellen nog niet alles maar het wordt zeker een leuke dag waar je vakgenoten en de auteurs van de methoden spreekt, feedback mag geven en daarnaast een interessante workshop van Beeld & Geluid kunt volgen. Natuurlijk is er ook een heerlijke lunch geregeld.
Als kers op de taart eindigen we de dag met een clinic van Omdenken.

Waar: Utrecht
Datum: 4 oktober 2022
Tijd: 9.30 – 17.00 uur
Kosten: Gratis voor (toekomstige) gebruikers van Thema’s Maatschappijleer

Inschrijven reservelijst
Het maximaal aantal deelnemers voor dit evenement is bereikt. Wanneer er een afmelding is nemen we contact op met de docenten op de reservelijst. Inschrijven op de reservelijst kan via onderstaand formulier.

Ik werk met de methode voor: (meerdere antwoorden mogelijk)(Vereist)

Info
Heb je een voedselallergie waar we rekening mee moeten houden bij de lunch? Geef het door via het vakje opmerkingen. We proberen er dan zoveel mogelijk rekening mee te houden. Andere opmerking? Ook dat kan je hierboven kwijt.
Privacy(Vereist)