Licentie mbo-student

Beste student,

Je hebt een melding ontvangen in de digitale lesomgeving van Thema’s Burgerschap, Essener online.

Vanaf schooljaar 2023/2024 komt Thema’s Burgerschap op een ander platform te staan. Je kunt dan niet meer met de bij jou bekende gegevens inloggen.

Heb je een licentie gekocht voor meerdere jaren? Dan kun je via onderstaand formulier een nieuwe licentiecode aanvragen zodat je volgend schooljaar weer verder kunt werken in deze lesmethode.

Wat moet je doen:
Vraag een nieuwe licentiecode aan via het volgende formulier:

Vraag een nieuwe licentie aan

Vul hier jouw klas in
Vul de naam in zoals bekend in de online leeromgeving

Hoe verder?
Dit schooljaar kan je gewoon in de huidige omgeving blijven werken. Als je je hebt aangemeld, en je hebt recht op een licentie dan ontvang je deze in de zomervakantie van ons per e-mail. We raden je aan om je voortgang op te slaan door middel van bijvoorbeeld een printscreen je kunt dan volgend jaar aantonen dat je aan Thema’s Burgerschap hebt gewerkt.

Veel gestelde vragen

  • Controleren jullie of ik recht heb op een nieuwe licentie?
    Ja, na de aanvraag controleren we of jij een licentie hebt die in schooljaar 2023/2024 nog geldig is.
  • Ik ben mijn licentiecode kwijt of heb deze niet ontvangen. Kan ik deze opnieuw aanvragen?
    Ja dat kan. Stuur ons een mail en we sturen jouw code weer toe. Let op, de nieuwe licentiecodes worden pas in de zomervakantie verzonden.
  • Wat gebeurt er met mijn resultaten?
    Vanaf schooljaar 2023/2024 kan je niet meer bij jouw gegevens in Essener online. We raden je daarom aan om zelf je voortgang op te slaan. Dit kan bijvoorbeeld door het maken van een printscreen.


Heb je een andere vraag? Of twijfel je of je recht hebt op een nieuwe licentie? Mail dan naar helpdesk@essener.nl. en we helpen je graag verder.