Docentexemplaar schooljaar 2022 – 2023

Ben je al gebruiker van onze methode?
Goed nieuws! Op veler verzoek sturen wij dit jaar de boeken vóór de start van de zomervakantie naar de docenten toe. Je ontvangt dit jaar de boeken in de laatste week voor de zomervakantie op school.

Meer boeken nodig? Wacht met (na)bestellen tot jij en je collega’s de boeken van de zomermailing op school hebben ontvangen. Mist er dan nog iets dan kun je de resterende boeken bestellen via de webshop.

Vanwege de zomervakantie zullen bestellingen die via onze webshop geplaatst zijn tussen 1 juli en 17 augustus, na 17 augustus worden verstuurd naar het schooladres.

De volgende boeken sturen wij voor de zomervakantie op:

De lesboeken voor vmbo KGT en havo worden komend schooljaar opnieuw gebruikt en worden dus niet opnieuw verzonden. Dit geldt ook voor de examenkaternen maatschappijkunde BB en KGT.

* Ga je in schooljaar 2022-2023 starten met de nieuwe boeken van Getting to Know Dutch Society? Bestel je docentexemplaar in de webshop.

Nieuwe docent? Na ontvangst van jouw bestelling gaan wij bij jouw school na of je daar werkzaam bent. Zie informatie op de orderbevestiging en FAQ.

Docentenportal

Docentenportal

De lesboeken en werkboeken kun je ook inzien via de Docentenportal. Uiterlijk 22 augustus zijn de eerste nieuwe materialen beschikbaar. Wil je geen gebruik meer maken van de Docentenportal of verlaat je de school? Dan kun je je licentie opzeggen door te mailen naar info@essener.nl. Maak je nog geen gebruik van de Docentenportal dan kun je deze bestellen via onze webshop.
Bestel je in de zomervakantie en ben je een nieuwe docent, dan kunnen wij pas na de zomervakantie controleren bij jouw school of je daar werkzaam bent. Je ontvangt de licentie dan ook pas na bevestiging van jouw school.

vacatures

Docentenhandleidingen

Naar verwachting zijn de gedrukte docentenhandleidingen begin september 2022 beschikbaar. Je kunt deze bestellen via onze webshop. Ook vind je de handleidingen in de Docentenportal.

Vragen of meer weten? Neem gerust contact met ons op via 075 – 621 72 91 of via info@essener.nl.

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.